Køreprøve klæder vi dig godt på til

Drømmer du om at få et kørekort? Så står vi hos Kør Fynt klar til at klæde dig godt på, så du bliver helt klar til at bestå din køreprøve. Vi er en professionel køreskole med stor erfaring på området, og derfor kan du trygt vælge os. Køreskolen er beliggende i tæt på Odense Banegårdscenter.

Når du bliver gjort klar til køreprøve hos os, sker det gennem grundig og interessant teoriundervisning samt praktiske kørelektioner. Vi tilbyder ikke teori via computer, da vi finder det mere optimalt at undervise som klasseundervisning, hvor muligheder og konsekvenser kan diskuteres.

Hvad koster et forløb frem til køreprøven

Vi tilbyder faste priser på standardforløb for førstegangserhvervelse. Derudover kan der komme omkostninger til lægeerklæring, køreprøvegebyr samt eventuelt ekstra kørelektioner. Derudover spiller det en rolle, hvorvidt du har dumpet en teori- eller køreprøve.​

Uanset hvad kan du forvente fornuftige priser, når du tager dit kørekørt her hos os. Og vi sørger naturligvis for at bestille en ny tid til køre- eller teoriprøve, hvis der er behov for dette.

Vi går meget op i at have tålmodighed og skabe en god stemning i bilen, så der skabes tryghed og sikker kørsel

Kontakt os for tilmelding

Kunne du tænke dig at få et kørekort i Odense, så meld dig til ved at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon: 40 37 51 37 eller på mail: bent@korfynt.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Se mere via de nedenstående links:

Kør Fynts køreuddannelse

Tilmeldingsformular

Firmanavn & CVR​

Kør Fynt

CVR: ​34172617

Adressen er Skibhusvej 66, 5000 odense C

Kontakt os