Køreprøve klæder vi dig godt på til

Drømmer du om at få et kørekort? Så står vi hos Kør Fynt klar til at klæde dig godt på, så du bliver helt klar til at bestå din køreprøve. Vi er en professionel køreskole med stor erfaring på området, og derfor kan du trygt vælge os. Selve køreskolen er beliggende i Odense, hvorfra kunder fra hele Fyn er velkomne.

Når du bliver gjort klar til køreprøve hos os, sker det gennem god og interessant teoriundervisning samt passende kørelektioner. Vi tilbyder ikke teori via computer, da vi finder det mere optimalt at undervise som klasseundervisning, hvor muligheder og konsekvenser kan diskuteres.

Hvad koster en køreprøve?

Den nøjagtige pris på en køreprøve kan variere fra kunde til kunde. Prisen afhænger af, hvor lang tid du tager om at blive gjort klar til køreprøven – altså antallet af eventuelt ekstra kørelektioner. Derudover spiller det en rolle, hvorvidt du har dumpet en teori- eller køreprøve.​

Uanset hvad kan du forvente fornuftige priser, når du tager dit kørekørt her hos os. Og vi sørger naturligvis for at bestille en ny tid til køre- eller teoriprøve, hvis der er behov for dette.

Vi går meget op i at have tålmodighed og skabe en god stemning i bilen, så der skabes tryghed og sikker kørsel.

Kontakt os for tilmelding

Kunne du tænke dig at få et kørekort, så meld dig til ved at kontakte os. Vi står altid klar med et godt tilbud til dig, som imødekommer dine behov.

Vi kan kontaktes på telefon: 40 37 51 37 eller på mail: bent@korfynt.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Firmanavn & CVR​

Kør Fynt

CVR: ​34172617

Find os

Kochsgade 31 A st. th.

5000 Odense C

Kontakt os